Record la furt de telefoane mobile și cartele

Noaptea trecută, în Gura Humorului, s-a produs un furt record în materie de telefonie mobilă. Autori necunoscuți au pătruns, prin forțarea ușii de acces, în incinta unui magazin de profil, de unde au sustras nici mai mult, nici mai puțin decât 17 celulare de toate mărcile, dimensiunile, greutățile și facilitățile.
 

Pentru că, bineînțeles, la mobile, în cazul în care nu posezi abonament, ai nevoie de cartele, hoții au înșfăcat și vreo 30 de astfel de accesorii. Ca să nu rămână în pană cumva, au pus mâna și pe restul până la 50 de cartele de telefonie fixă (prețul total al acestora este de peste 17 milioane lei). Prejudiciul adus magazinului păgubaș se ridică la 122 de milioane de lei.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI