IȘJ propune specializări noi la Liceul de Artă Suceava

IȘJ Suceava va propune ministerului de resort introducerea unor noi specializări la Liceul de Artă din Suceava, pe considerentul că acesta a „intrat într-un nemeritat con de umbră”, a informat inspector general adjunct Neculai Barbă. „Pentru anul viitor vom gândi o strategie de dezvoltare a acestui liceu. Prezența unui liceu de artă în județ ar trebui să însemne mult mai mult. Dorim anumite specializări noi, cum ar fi design vestimentar, decorațiuni interioare, care să confere elevilor, după ce termină liceul, un fel de calificare.
 

Sunt activități în domeniul artei care pot fi prestate și în publicitate sau alte domenii”, a precizat dl Barbă. Propunerile au fost discutate împreună cu cadrele didactice ale liceului menționat, au fost puse pe hârtie, urmând să fie prezentate MEC.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: