Areniul a renăscut odată cu fotbalul

După amar de vreme, când numai buruienile îl năpădeau, Areniul a renăscut ieri, în șaisprezecimilie Cupei României. Peste 10.000 de spectatori (atenție, plătitori de bilet!) au luat cu asalt tribunele stadionului, pentru a încuraja Cetatea în încercarea de a trece de Sportul lui Dan Petrescu. Pe scurt, o istorie incredibilă scrisă de elevii acestui magician care se cheamă Ioan Radu. Un 2 – 1 cu 0 – 1 la pauză (marcatori Ferfelea, min. 8, Sitaru, min. 63 și 87), o calificare nesperată în optimi. O lecție de fotbal dată mai tânărului, mai titratului, dar și mai arogantului său coleg Petrescu, cel ce ne declara în exclusivitate, oarecum ironic, cu o zi înaintea partidei, că se cam teme de Cetatea deoarece vine la Suceava numai cu juniorii.
 

Nu-i vorbă, a venit cu juniorii, căci din 11-le de bază au lipsit vreo patru titulari, dar și-a luat-o din nou pe cocoașă. Vizibil supărat, Dan Petrescu a părăsit înainte cu 4 minute de fluierul final banca tehnică a echipei sale. A acuzat arbitrajul lui Marius Martiș din Focșani, dar, fair-play, a recunoscut și meritele Cetății. Vom reveni.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: