Monden

> „Peste șapte ani Pământul va fi invadat de extratereștri”, a spus Robbie Williams, considerat de unele ziare din Statele Unite al doilea Nostradamus. ”În fiecare noapte visez extratereștri. Am ajuns să-mi doresc să treacă mai repede ziua, să mă duc la culcare, pentru că visele mele sunt grozave”, le-a spus cântărețul celor de la Radio One. „Extratereștrii sunt pe drum, fiți atenți! Până în 2012 vor invada Pământul. Păzea!”
 

> Jennifer Aniston afirmă că a trecut peste suferințele provocate de divorțul de Brad Pitt și că se simte în stare să înceapă noi relații. Actrița spune că nu se mai gândește la fostul ei soț și condamnă mass-media pentru că a ținut atât de mult în actualitate subiectul referitor la despărțirea de Pitt. „Mă săturasem și eu să mă tot văd prin ziare. Îmi venea să le spun să dea pagina mai departe, că mai sunt și alte subiecte”. Jennifer spune că în momentul de față nu are nici un iubit, dar este pregătită să se întâlnească cu alți bărbați. „Mă simt bine. Nu mă mai gândesc la trecut și-mi doresc să-mi pot îndeplini dorințele, care nu sunt imposibil de realizat”. > Interdicție. Colegii de școală ai lui Rupert Grint, devenit celebru pentru rolul interpretat în Harry Potter, nu mai au voie să-i ceară acestuia autografe. Rupert, în vârstă de 17 ani, a fost asediat de cole-gii săi de la Richard Hale School, din Hertford, încât orele petrecute la școală au devenit o povară. „Copiii l-au sufocat cu întrebări despre film”, a spus unul dintre profesori. „Sunt foarte mândri de el și îi cer încontinuu autografe. Pentru a-l salva, conducerea școlii le-a interzis să-l mai asedieze și i-au amenințat cu ore lungi de reținere, după cursuri”. > Catherine Zeta Jones se „îmbăiază”, la casa ei din Los Angeles, cu aer adus din țara sa natală, Scoția. Actrița a auzit că aerul a fost îmbuteliat direct din Snowdonia și Brecon Beacons – Scoția și a comandat numeroase sticle, pe care le oferă cadou și multora dintre prietenii săi. Sticlele vin cu un certificat de garanție, care specifică cu exactitate locul de unde a fost luat aerul, dacă e de la munte sau de mai la vale… „Nu vă pot da nici un fel de relații”, a spus purtătorul ei de cuvânt. „Nu am voie”. > Russel Crowe se gândește să nu mai meargă în America, un loc „nepotrivit” pentru el. Actorul (41 ani) a fost arestat pentru că a aruncat cu telefonul în capul unui angajat al unui hotel din New York și, chiar dacă i-a plătit acestuia o sumă cu șase zero-uri, în noiembrie tot se va judeca procesul din care speră să scape basma curată. „Cred că ar fi bine să nu mai vin în America, pentru că aici atrag prea multe… muște”, a declarat el. „Toată lumea îmi spune să mă liniștesc, s-o las mai moale. Eu însă vin din Australia, un loc în care se trăiește și se gândește altfel. Americanii ăștia ar vrea chiar să mă duc la un medic psihiatru. Ce să mă învețe ăla? Dacă am ceva de spus, spun, nu am nevoie de un psihiatru să mă învețe cum să vorbesc!”

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: