În viziunea senatorului Flutur

Părerile diferite înseamnă progres

Vicepreședintele PNL, senatorul de Suceava Gheorghe Flutur, a ținut să remarce la finele săptămânii trecute la Câmpulung Moldovenesc că, atât Alianta D.A., cât și Coaliția de guvernare funcționează, deși în unele situații există păreri divergente în anumite probleme. Dl Flutur a explicat, în cadrul unei conferințe de presă, că “partidele din Coaliție sunt deschise” și că este normal ca în unele momente să mai existe și opinii diferite, dar că până la urmă se merge pe aceeași linie, stabilită de comun acord.
 

“Asta nu înseamnă că sunt probleme, așa cum încearcă PSD să spună. Nu sunt probleme, și Alianța și Coaliția funcționează”, a ținut să asigure asistența senatorul sucevean. “Poate unora li se pare că era mai bine pe timpul monolitului PSD, când nu se vorbea nimic. Dar după aia am aflat despre ce discutau ei și un exemplu este și ce s-a văzut din monstruozitatea stenogra-melor. De aceea, eu cred că, pentru o viață politică normală, este mai bine să avem părerile noastre, până ne formăm o părere unitară”, a afirmat dl Flutur. Vicepreședintele PNL a mai spus că, deși uneori există aceste păreri di-ferite, în momentul în care trebuie luată o decizie, “minoritatea se supune majorității”.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: