Spărgătorii fără „scule”

Persoane necunoscute au furat o casă de bani dintr-o societate din Fălticeni, dar au abandonat-o pentru că nu au putut-o deschide În noaptea de marți spre miercuri, persoane necunoscute au spart sediul unei societăți comerciale din Fălticeni. Hoții au forțat sistemul de închidere al ușii de la intrare și au căutat bani. Cum n-au găsit un leuț lăsat la îndemână, s-au gândit să caute în casa de bani. Și fără scule, dar și fără „știință”, n-au putut-o deschide însă, așa că spărgătorii au luat-o cu totul. Polițiștii fălticeneni care s-au ocupat de cauză au aflat, mai târziu, că în casa de bani erau 3.900 de dolari, 1.500 de euro și 10 milioane de lei vechi. Vorba vine „spărgători”, pentru că necunoscuții au dat „rasol” și mai departe în încercarea de a face rost de bani.
 

La circa 80 de metri distanță de societatea comercială a fost găsită casa de bani, intactă, semn că hoții n-au reușit să o deschidă și au abandonat-o. Dar Poliția este pe urmele lor, pentru că e musai să se știe exact cine a fost suficient de prost să încerce o asemenea „lovitură”.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI