Și-așa-i rău, și-așa nu-i bine

Am citit în cotidianul “Crai nou” din 9 septembrie 2005 articolul din care reiese că primarul Sucevei, dl Ion Lungu, are idei aparte pentru a veni în ajutorul populației municipiului. În speță este vorba că locatarii de la blocuri care sunt debranșați de la sistemul centralizat de încălzire, inclusiv proprietarii de centrale, vor plăti la TERMICA pentru căldura ce iradiază din conductele (coloanele) ce le traversează apartamentele, în funcție de suprafața radiantă a țevilor. Aceasta vine ca o completare la jumuleala anterioară din partea ACET-ului, practicată și în prezent de asociațiile de proprietari, ai căror președinți au înghițit gălușca pe nemestecate și taxează locatarii pentru apa meteo.
 

Lucru despre care s-a scris în “Crai nou”. Dar să revin la problema debranșaților. Eu, personal, ca și mulți alți locatari, recomand domnului primar Ion Lungu să mediteze și să analizeze această situație, până a veni cu propunerea în fața Consiliului Local, având în vedere două aspecte: 1. Pentru ca proprietarii de centrale să nu poată beneficia de căldura emanată de țevile care le traversează a-partamentele, să ia măsura izolării acestora, de către TERMICA ori de Primărie; 2. În cazul în care cele men-ționate la punctul 1 nu sunt convenabile edililor și vor pune în aplicare cele ce le convin lor (pentru a-i jumuli de bani pe proprietarii de centrale), atunci și aceștia vor pretinde de la TERMICA ori de la Primărie plată (taxă) pentru serviciul ce-l facem prin acceptarea în spațiul pro-prietate personală a coloanelor (țevilor) de încălzire, care ne deranjează. VASILE GABOR, Suceava

Print Friendly, PDF & Email

Admitere USV

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: