La Măriței

Premii la început de an școlar (ediția a II-a)

Și în cadrul Școlii cu Clasele I-VIII din Măriței, com. Dărmănești, începutul de an școlar a decurs după tipicul obișnuit, plus un punct aparte. A fost, mai întâi, momentul religios, oficiat de preotul paroh Lucian Constantin, ajutat de profesorul de religie, dl Petru Ilincăi. S-au adresat celor prezenți la festivitate dl primar Gavril Galan, iar din partea IȘJ dna inspector Elena Chideșa. „Ostilitățile” au fost conduse de dl prof. Gheorghi Iacoban, directorul coordonator. Cuvinte de salut către cei din clasa I a rostit eleva Mihaela Munteanu, din clasa a VIII-a. Elevii din clasa a VIII-a au format un „tunel din flori”, prin care prichindeii au intrat la clasa lor, în frunte cu dna lor învățătoare, Dana Barbir. Momentul „forte” al programului l-a constituit înmânarea premiilor membrilor cercului EVRIKA.
 

Aceștia, toată vara, au venit duminica la Căminul Cultural. Unde au rezolvat careuri și integrame din „Crai nou”. Ca și până acum, n-au scăpat nicio e-misiune ALTERNANȚE SO-NORE, de la Radio Iași, re-zolvând pro-blemele din ca-drul rubricilor „Tema pentru acasă” și „Enig-mistică sono-ră”, rubrici rea-lizate de dnii Ion Maftei și Viorel Vîlceanu. Au mai rezolvat integramele și problemele propuse de dl Paul Ioan, din cadrul revistei „Ma-gazin”. Se înțelege că s-au jucat multe partide de scrabble. Cel mai tânăr premiant: Se-bi Divisievici, cl. a III-a; cla-sa cu cei mai mulți premianți, cl. a IV-a, învățătoarea lor fiind Alina Chidoveț; clasele VI-VIII și-au adjudecat locurile la egalitate de puncte. Iată și numele pre-mianților: Sebi Divisievici, Andreea N. Robciuc, Raluca Moscaliuc, Alexandra Gri-jincu, Ionela Havreliuc, Ionuț Robciuc, Daria Rebenciuc, Adelina Cozmiuc, Georgiana Robciuc, Oana Nicolaiciuc, Mariana Nicolaiciuc, Mihaela Munteanu, Sanda Opariuc, Valentina Sorohan, Lucian Havreliuc, Anca Nicolaiciuc, Andreea G. Robciuc. Cu voia Dumneavoastră, ultimul pe listă, îndrumătorul cercului, Niculai Cureliuc. A consemnat KOLEA KURELIUK

Print Friendly, PDF & Email

Admitere USV

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: