Femeile, ținta hoților

> Două femei, una la Fălticeni și alta la Gura Humorului, au rămas marți fără bani și bunuri > Prima a fost tâlhărită la întoarcere de la serviciu, iar cealaltă s-a trezit cu casa „spartă” O femeie din Bunești, care locuiește fără forme legale în Fălticeni, a reclamat polițiștilor că, în noaptea de 13 septembrie, aproape de ora 12 a fost tâlhărită de un tânăr necunoscut. Femeia a declarat că, în ziua și la ora respectivă, se întorcea de la serviciu, când, pe strada 2Grăniceri, a fost acostată de un individ, care, folosind violența, i-a luat poșeta.
 

În ea, femeia n-avea prea mulți bani, vreo 400.000 de lei vechi, dar, cu restul actelor și obiectelor personale, hoțul a lăsat-o fără bunuri de peste 1.500.000 lei. Polițiștii din Fălticeni îl caută pe cel reclamat, cercetările fiind efectuate pentru in-fracțiunea de tâlhărie. În aceeași zi, dar pe lumină, în intervalul 8 – 12, cât nu era nimeni acasă, hoții au intrat în locuința unei femei din Gura Humorului. Glicheria Maria A. a rămas fără bunuri, bijuterii și bani, prejudiciul total ridicându-se la circa 40 de milioane de lei vechi. Ancheta a demarat și în acest caz, de cauză ocupându-se investigatorii Poliției Gura Humorului.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: