Doi polițiști din Burdujeni, la inima șefului poliției sucevene

> Comisarul Nicușor Todiruț a ținut să mulțumească public, pentru profesionalism, agenților Romică Dorel Cocesniuc și Valentin Țurcanu, din cadrul Secției de poliție Burdujeni > Aceștia au strâns de pe drumuri un urmărit general din Botoșani, căutat în două județe pentru numeroase furturi Comisar Nicușor Todiruț, șeful Inspectoratului de Poliție Județean Suceava, a ținut să mulțumească personal pentru profesionalismul de care au dat dovadă doi agenți de poliție în noaptea de 10 spre 11 septembrie și de care concetățenii noștri să ia aminte.
 

Agenții Romică Dorel Cocesniuc și Valentin Țurcanu, din cadrul Secției de poliție Burdujeni, au reușit să-l trimită acolo unde-i este locul pe Mihail Nauum Melnicean, de 36 de ani, din Hănești, județul Botoșani, individ dat în urmărire generală de anul trecut. Cei doi polițiști suceveni l-au prins în flagrant pe botoșănean, în timp ce sustrăgea bunuri dintr-un chioșc al Rodipet din Burdujeni. Melnicean este autorul mai multor furturi din apartamente și societăți comerciale din mu-nicipiul Suceava, având și o bogată activitate infracțională pe aceeași „temă” la el acasă. În momentul de față el este cercetat de polițiștii suceveni în stare de arest preventiv, pe care îl execută în subsolul Inspectoratului. Când autoritățile locale vor termina investigațiile faptelor săvârșite de acesta la Suceava, Nauum va fi preluat de cele botoșănene pentru a da cu subsemnatul vizavi de ce a făcut în județul vecin.

Print Friendly, PDF & Email

Admitere USV

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: