Rău-platnicii, sub boicot

> Primăria nu va mai elibera nici un document pentru asemenea agenți economici > Aceștia au plătit la bugetul local cu 56 miliarde lei mai puțin față de anul trecut Conducerea executivului municipal sucevean a lansat un apel la plata obligațiilor către bugetul local. De altfel, Ion Lungu a declarat ieri, într-o conferință de presă, că încasările la pușculița comună sunt în scădere față de anul trecut, punându-se în pericol realizarea obiectivelor propuse în 2005. Astfel, față de anul trecut, intrările în vistieria municipală erau, la începutul acestei luni, cu 186 miliarde lei mai mici.
 

Până la 1 septembrie 2004, la primărie se achitase suma de 931 miliarde lei, anul acesta casierii instituției numărând doar 745 miliarde lei. Persoanele fizice și-au onorat obligațiile aproape în aceeași măsură ca și cu un an în urmă, scoțând din buzunare 24 miliarde lei, față de 25 miliarde lei. Rău-platnici sunt agenții economici, deficitul, comparativ cu 2004, fiind de aproximativ 56 miliarde lei. Drept urmare, primarul a semnat o dispoziție prin care interzice eliberarea de documente către operatorii economici cu datorii. „Facem apel la cetățenii municipiului Suceava, la agenții economici, în special, să vină să-și achite taxele și impozitele aferente trimestrului patru”, a subliniat edilul-șef.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: