În 2006

Primăria finanțează 100 de apartamente mansardate

> Conducerea executivului a recurs la această soluție după ce a fost înștiințată cu nu va primi nici un leu pentru blocurile ANL Primăria municipiului Suceava va prinde în bugetul pe 2006 suma de 50 miliarde de lei pentru ridicarea de apartamente mansardate la ultimul nivel al blocurilor. Prețul unui asemenea apartament cu două camere este evaluat la 500 milioane lei, astfel că, cu acești bani, se pot amenaja circa 100 de unități de locuit ce vor fi date în chirie. Conducerea executivului a recurs la această soluție în urma înștiințărilor primite de la centru, potrivit cărora fondurile pentru blocurile ANL vor fi orientate, în totalitate, înspre zonele în care gospodăriile au fost distruse de inundații. În municipiul Suceava sunt deja în derulare două lucrări de mansardare.
 

Este vorba despre cele de la imobilul de la nr.70 de pe strada Nicolae Iorga din cartierul Burdujeni, la care se vor investi 7,2 miliarde lei. Acesta va include în plus două apartamente cu câte două camere și 8 garsoniere. Cel de al doilea bloc mansardat va costa bugetul 5,5 miliarde lei, este amplasat pe strada Grigore Ureche din cartierul Zamca și va avea încă două apartamente cu câte două camere, precum și 9 garsoniere. Asociațiile de proprietari se bucură de avantajul că firmele care vor amenaja apartamentele vor repara gratuit și fațadele.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: