Porție consistentă

Județul Suceava vrea să atragă fonduri substanțiale din programul regional 2007-2013 Consiliul Județean Suceava intenționează să atragă o finanțare cât mai consistentă din fondurile europene de dezvoltare a infrastructurii. La această dată, Agenția de Dezvoltare Regională Nord-Est fundamentează programul regional pentru perioada 2007-2013, președintele executivului județean, Gavril Mîrza, precizând că, după integrare, urmează ca majoritatea proiectelor de dezvoltare economică să fie susținute din sume structurale alocate de Comisia Europeană. Domnia sa a precizat că a contactat deja administrațiile locale în vederea întocmirii unui pachet cât mai consistent de proiecte.
 

„Avem în vedere ca acestea să fie cât mai multe și substanțiale, urmând a le transmite Agenției pentru promovare și finanțare”, relevă dl Mîrza, adăugând că, la fel ca și la alte programe, principiul este cel al primului venit, primul servit. „Trebuie să fim pregătiți pentru a beneficia de aceste fonduri de dezvoltare pentru lucrări de infrastructură”, a încheiat președintele Consiliului Județean.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: