Plată pe țevi

> Debranșații (inclusiv proprietarii de centrale) vor plăti pentru conductele ce le traversează apartamentele > Suma în cauză va fi stabilită în funcție de suprafața radiantă a țevilor Primarul Sucevei, Ion Lungu, va propune Consiliu-lui Local un proiect de hotărâre prin care debranșații de la sistemul centralizat de termoficare vor trebui să plătească pentru căldura radiată de țevile ce le traversează apartamentele. În această categorie intră și proprietarii de centrale individuale, edilul-șef considerând că nu este normal ca vecinii să suporte contravaloarea energiei termice consumate în apartamentele acestora.
 

„Cei care sunt debranșați, precum și cei care și-au pus centrală termică trebuie să plătească la asociațiile de proprietari și, în final, la Termica, pentru partea de conducte încălzite ce trec prin locuințele lor. Există proiecte similare și în alte localități, fiind normală introducerea unei taxe”, a subliniat primarul, adăugând că suma în cauză va fi stabilită în funcție de suprafața radiantă.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: