Monden

> De dragul lui Tom. Viitoarea soție a lui Tom Cruise, actrița Katie Holmes, a declarat că este gata, de dragul acestuia, este gata să renunțe la numele său în favoarea celui al soțului, lucru care nu l-au făcut nici una din fostele sale soții, Mimi Rogers și Nicole Kidman. Ea a a-nunțat că viitorul său nume, atât personal, cât și profesional, va fi Kate Cruise. „Tom îi spune Kate, așa că ea s-a gândit că acesta ar putea rămâne numele său profesional, alături de numele lui de familie”, a declarat o prietenă a actriței.
 

> Stânjenită. Fiica actriței și cântăreței Courtney Love, Frances Bean, al cărui tată este legenda rockului, Kurt Cobain, a afirmat că este de-a dreptul stânjenită atunci când vede cum își alege mama sa hainele. „Îmi place de ea atunci când se îmbracă ca un superstar. Nu-mi place însă nici muzica ei, care mi se pare prea dură, și nici faptul că nu-și periază părul. Dintotdeauna m-a învățat să fiu o persoană liberă, dar, dacă a fi liberă înseamnă a arăta ca ea, mai bine renunț”, a spus Frances revistei Teen Vogue. > Naomi Campbel a anunțat că va dona toate veniturile pe care le va obține de la participarea la Săptămâna Modei de la New York pentru ajutorarea victimelor uraganului Katrina. Ea va dona banii Crucii Roșii Americane și s-a oferit să prezinte moda pentru orice designer care este de acord să doneze bani pentru victimele uraganului din Louisiana, Alabama și Mississippi. „Mă leagă amin-tiri foarte frumoase de New Orleans”, a spus ea. „Este, din păcate, orașul cel mai afectat de uragan. Dar, pentru mine, este orașul în care am realizat primele mele fotografii de modă”. > Cea mai sexi vedetă trecută de 40 de ani este Sharon Stone (48 ani), re-iese dintr-un sondaj realizat de revista Health Plus. Ea este urmată de Madonna (47), în timp ce Goldie Hawn (59) se află pe locul șapte, iar Demi Moore (42), pe nouă. George Clooney (44) a fost ales cel mai sexi bărbat trecut de 40 de ani. După el s-au clasat, în ordine, Sean Connery (75), Brad Pitt (41), Richard Gere (56), Tom Cruise (43), Pierce Brosnan (52), Mel Gibson (49), Sting (53), Robert De Niro (62) și Johnny Depp (42).

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: