La R.G. Holz Company Frasin se intră în normalitate

Muncitorii de la R.G. Company Frasin intraseră luni, 5 septembrie a.c., în alertă. Conducerea i-a chemat la fabrică, pentru a discuta viitorul acesteia și al lor, în urma dificultăților prin care trece unitatea în ultima vreme. Cum unul dintre asociați, din motive nefericite, n-a putut veni, n-a avut cum să se țină nici adunarea generală a asociaților, astfel că dl director Vasile Coman n-a avut de comunicat nici o noutate muncitorilor. Ieri, însă, s-a întrunit adunarea generală a asociaților.
 

După cum ne-a informat dl Vasile Coman, AGA a decis ca, de luni, 12 septembrie, să se reia activitatea productivă. Totodată, de săptămâna viitoare se vor plăti restanțele salariale, indemnizațiile de concediu etc. La aflarea veștii, muncitorii prezenți ieri la fabrică păreau a fi mulțumiți că vor avea de lucru și că, după cum a spus dl director, vor avea un viitor în această unitate.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: