Noul președinte interimar al PPCD Suceava este Radu Iacoban

> Domnia sa a fost desemnat de BNC al PPCD, după trecerea la PD a liderului Marcela Dunea Polesciuc Conducerea Partidului Popular Creștin-Democrat are un nou președinte interimar. Este vorba despre dl Radu Iacoban, fost secretar general, numit în funcție de Biroul Național Central al partidului, după trecerea la PD a fostului lider, Marcela Dunea Polesciuc, ajunsă la șefia PPCD via URR. Prim-vicepreședinte al organizației județene a partidului condus de Gheorghe Ciuhandu continuă să fie Cristinel Macovei, conducătorul filialei municipale Suceava, în timp ce secretar general este Dan Strutinschi.
 

Dl Radu Iacoban a declarat, într-o conferință de presă, că va revedea întreaga structură organizatorică a partidului, atât în teritoriu, cât și la vârf. Vor fi reconfirmate organizațiile din comune, orașe și municipii și se va urmări înființarea a unora noi, precum și atragerea de alți membri”, a spus președintele interimar, adăugând că, în curând, în PPCD se vor înscrie cunoscute personaje publice sucevene din opoziție, dar și de la putere.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: