4000 sărbătorit, 4001 în mâinile dv. Numărătoarea continuă

Ieri, 6 septembrie 2005, la Hotelul Continental Arcașul din Suceava, scrierea, tipărirea și citirea numărului 4000 al ziarului „Crai nou” a prilejuit un moment sărbătoresc, moment care i-a reunit pe reprezentanții diverselor generații de realizatori ai publicației noastre cu reprezentanții cititorilor noștri, începând cu cei care azi ne conduc județul. În vreme ce o proiecție video rememora pentru participanți istoria „Crai nou”-lui sucevean pe firmamentul postrevoluționar și le prezenta membrii actualei echipe, a luat cuvântul dl Dumitru Teodorescu, directorul ziarului. În alocuțiunea sa, dl Dumitru Teodorescu a subliniat dorința atitudinii corecte a ziariștilor de la „Crai nou” în toate domeniile și problemele abordate, subliniind sensibilitatea permanentă la valențele formatoare, dintotdeauna, ale presei, respectul față de cititori. Un cald salut din partea instituției Prefecturii a formulat în continuare dl subprefect Ștefan Alexandru Băișanu, dorindu-ne sănătate și putere pentru numărul 5000.
 

Crai nou nr. 4000

Crai nou nr. 4000

Crai nou nr. 4000


Crai nou nr. 4000

Crai nou nr. 4000

Apropiat al Redacției și nu o dată prezent în paginile ziarului, universitarul și poetul sucevean care este azi demnitar politic a făcut public o declarație care îl singularizează între cititorii cu funcții înalte ai ziarului: „Nu am avut niciodată ce să reproșez ziarului dumneavoastră!” „Aproape 16 ani de existență și 4 000 de apariții reprezintă o perioadă în care s-a depus muncă, a spus, în cuvântul său, dl Gavril Mîrza, președintele Consiliului Județean, însoțindu-și aprecierea cu o concluzie legată de atmosfera de concurență în care trăiește de la naștere și ziarul nostru: „Cine-i bun rezistă!” Recunoscându-se prudent în declarații în prezența colegilor noștri și de la celelalte ziare sucevene, domnia sa a ținut să sublinieze că, dat fiind momentul sărbătoresc „Crai nou”, ne poate mărturisi în atmosfera lui specială, cu sinceritate, că pe noi ne iubește cel mai mult. Dl Ion Lungu, primarul Sucevei, menționând descendența ziarului „Crai nou” din „Zori noi” și-a amintit cu plăcere că acesta din urmă a fost primul ziar pe care l-a citit și s-a bucurat să regăsească în „Crai nou” condeie de atunci alături de altele, tinere, într-un echilibru care dă rezistență și energie echipei. Preotul consilier Gheorghe Brădățanu, reprezentând deopotrivă pe ÎPS Pimen, Centrul eparhial și preoții, a exprimat „alese binecuvântări și prețuire” la adresa ziariștilor pentru echidistanța ziarului, pentru străduința întru folosul educației morale a cititorilor. Urând „Crai nou”-ului viață lungă, a formulat speranța și credința reîntâlnirii la sărbătoarea numărului 5000. Cum această urare, să dea Dumnezeu sănătate cititorilor și realizatorilor ziarului și ziarului pentru sărbătoarea numărului 5000, a fost cel mai des auzită și la momentul (inevitabil și frumos) al cupei de șampanie, cu ea vom încheia și noi. Dar nu înainte de a menționa participarea invitaților, în continuare, la un cocteil, concomitent cu munca la primul număr al ziarului „Crai nou” de după 4000 sau, mai exact, întâiul (din cele 999) către 5000.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: