În cazul bătrânului de la Drăgușeni

Sinucidere sau lovituri cauzatoare de moarte

> Constantin C., de 71 de ani, a fost găsit în pârâul Bahna Popii, plutind, cu mâinile legate cu sârmă de baloți > Criminaliștii cercetează atât varianta unei sinucideri, cât și pe cea ca bătrânul să fi murit din cauza unor lovituri primite de la altă persoană Procurorul criminalist a solicitat investigații speciale în cazul bătrânului găsit în pârâul Bahna Popii din Drăgușeni. Raportul medicilor legiști a relevat că moartea lui Constantin C., de 71 de ani, din localitate, a fost violentă, bărbatul decedând sufocat; avea sternul rupt, fie în urma unei lovituri din partea cuiva, fie în urma unei căderi pe o suprafață dură. Constantin C. a fost găsit sâmbătă, 3 septembrie, plutind pe albia pârâului; mâinile îi erau legate cu o sârmă de balot, lungă de circa 80 de cm, trecută pe la spate.
 

Polițiștii Serviciului Investigații Criminale al IPJ Suceava și procurorul criminalist cercetează împrejurările în care Constantin C. a ajuns în pârâul Bahna Popii. Suspiciunile an-chetatorilor merg pe două variante: cea a unei sinucideri sau cea a săvârșirii infracțiunii de lovituri cauzatoare de moarte. Despre Constantin C. se cunoaște că era văduv și că nu era în relații duș-mănoase cu vreunul din consăteni.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: