Pe fondul consumului de alcool

O mamă și-a înjunghiat propriul copil

Un adolescent în vârstă de 17 ani din Frasin susține că, încercând să aplaneze un conflict între părinți, a fost înjunghiat de cea care i-a dat viață. Tânărul a fost transportat duminică la Unitatea de Primire a Urgențelor din cadrul Spitalului Județean „Sf. Ioan cel Nou”, unde i se acordă îngrijirile necesare. „După ce au băut câteva pahare s-au luat la ceartă. Eu jucam cărți cu prietenii mei pe marginea drumului, nu departe de casă. Au venit băieții și mi-au zis că părinții mei se ceartă. M-am dus acasă să văd ce se petrece.
 

Mama a luat un cuțitaș de pe masă și a dat să-l înjunghie pe tata. Am vrut să o prind de mână, dar nu am reușit”, ne-a declarat tânărul. După ce a văzut că sângerează, adolescentul și-a pierdut cunoștința. „Mă ustura foarte tare. Când am pus mâna, am văzut că-mi curge sânge și am leșinat pe loc. Deocamdată nu vreau să-mi văd mama. Stau și mă gândesc dacă vreau să mai dau ochii cu ea vreodată”, ne-a spus adolescentul, care a fost internat în secția de chirurgie din cadrul unității spitalicești menționate .

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: