Rugbi, Divizia Națională

Eldoforest învinge categoric acasă

CSM Bucovina – Rulmentul Bârlad 18 – 3 (10 – 0) Rugbiștii antrenați de Constantin Vlad au bătut pe teren propriu formația Rul-mentul Bârlad, într-un meci contând pentru etapa a patra a turului Diviziei Naționale. Scorul final, 18 – 3 (10 – 0), nu lasă loc de interpretări. În momentul de față, echipa antrenată de dl Vlad ocupă locul 6, cu 8 puncte, după „U” Cluj. De la suceveni, s-a remarcat Mihai Bortă, autorul a două eseuri.
 

„Sunt foarte mulțumit de felul în care s-au comportat elevii mei. La fel ca în meciul cu Politehnica, de săptămâna trecută, au demonstrat dăruire și inteligență în joc. Ne aș-teaptă însă meciuri dificile și nu trebuie să ne culcăm pe-o ureche”, a spus tehnicianul sucevean. Sâmbătă, CSM-ul are meci în deplasare cu Farul Con-stanța, un team puternic și închegat, în ciuda faptului că rugbiștii de la malul mării nu au acumulat până acum nici un punct.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI