Concubina ucraineană a unui bilcan, returnată în țara natală

O ucraineancă venită în vizită la concubinul ei din Bilca a fost descoperită de către lucrătorii din cadrul Biroului pentru Străini Suceava cu viza de ședere expirată. Oltya P. a intrat în țară prin Vama Siret pe data de 14.07.2004 cu scopul de a-l vizita pe concubinul ei. Cuprinsă de “mirajul iubirii” , femeia a cam “uitat” să părăsească țara, deși dreptul de ședere expirase cu mai bine de un an.
 

Potrivit unui comunicat de presă al Inspectoratului Județean de Poliție Suceava, “datorită noilor modificări aduse Ordonanței de Urgență a Guvernului nr. 194/2002, modificată prin Legea 482/2004 și ONG 113/2005, privind regimul străinilor în România, cetățenei ucrainene i s-a aplicat în pașaport ștam-pila de nepermitere a intrării în România pe o perioadă de un an, fiind returnată în țara de origine”. Cu alte cuvinte ucraineanca, care trăia de mai bine de un an o frumoasă po-veste de dragoste cu un român în Bilca a fost „deportată”. Menționăm, de asemenea, că cetățenii români care vin în România pe baza unor vize ob-ținute de la oficiile consulare ale României din străinătate au obligația să respecte, conform legislației în vigoare, scopul pentru care au soli-citat viza respectivă.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: