CEC Suceava face disponibilizări

CEC Suceava va disponibiliza în perioada ce urmează circa 40 de salariați. Anunțul a fost făcut de șeful Inspectoratul Teritorial de Muncă, Mihai Airinei, care a declarat că instituția pe care o conduce a fost informată în acest sens. Potrivit unei notificări din 30 august 2005, la nivel național concedierile colective vizează 1399 de angajați, 40 fiind an-gajați ai Sucursalei Suceava. Dl Airinei a spus că fiecare concediat va beneficia de compensații în valoare de 10 salarii medii brute pe sistem CEC.
 

Scopul concedierii este reorganizarea activității, în conformitate cu principiile CEC, care consacră orientarea celei mai vechi instituții financiar bancare românești către client. Demersul urmărește crearea de structuri financiare viabile, numărul unităților în funcțiune rămânând, însă, același. Casa de Economii și Consemnațiuni, așa cum este cunoscută instituția, face, zilele acestea. obiectul procedurilor de privatizare. Raportat la total active bancare, CEC ocupă poziția a patra în siste-mul financiar bancar româ-nesc, cu o cotă de piață de 5,69%, după BCR, BRD Societe Generale și Raiffeisen Bank.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: