Cupa „Bogdan Vodă“ la automodelism

În perioada 26-28 august, la Câmpulung Moldovenesc s-a desfășurat a IV-a ediție a Concursului de automodele Cupa „Bogdan Vodă”. Manifestarea a cuprins multe probe: 1/12 E B slalom, 1/12 track, 1/10 track formula IV, 1/8 track – motoare termice, 1/10 off road (aproape cea mai dificilă după aprecierea participanților). „Pentru a obține rezultate bune, un automodelist trebuie să fie foarte atent, să aibă antrenament și reflexe foarte bune”, ne-a declarat unul dintre competitori.
 

Întrecerile s-au desfășurat pe terenul de sport din incinta fostului BTT, pe lângă participanți fiind prezenți și mulți admiratori ai automodelelor, care mai de care mai performante. „Sportivii de la Câmpulung se numără printre fruntașii Federației Române de Modelism, ei participă în Cupă, dar rezultatele îi cotează și între cei mai buni sportivi din țară, pentru că, de fapt, ei sunt sportivi de performanță ai F.R.M.” – ne-a spus dl Ioan Constantinescu, antrenor emerit, din partea Comisiei centrale de automodelism din cadrul F.R.M. La competiție au participat echipaje din 10 județe ale țării.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: