Lemnul de foc se poate procura mai devreme

De la 1 septembrie, direcțiile silvice din țară sunt datoare să înceapă aprovizionarea cu lemn de foc pentru populație, a cerut ministrul Agriculturii, dl Gheorghe Flutur. Domnia sa a afirmat, într-o conferință de presă, că a cerut conducerilor Direcțiilor silvice să găsească soluții să autorizeze acum vânzarea de lemn de foc pentru populație. „Am cerut, începând cu 1 septembrie, să dăm drumul la aprovizionarea de urgență a populației cu lemn de foc, în special a județelor și a zonelor deficitare”, a spus dl Flutur.
 

El a remarcat că deja Direcțiile silvice au identificat resursele și că acestea se pun de acord cu județele deficitare în lemn, astfel încât să fie acoperit necesarul pe întreg teritoriul țării. „Am cerut să se găsească soluții, astfel încât, prin aprovizionarea corespunzătoare a populației cu lemn de foc, să reducem presiunea asupra pădurii din partea contravenienților și speculanților. Consider că perioada optimă de aprovizionare este până la 1 noiembrie și nu așa cum s-a făcut anii trecuți, pe ultima sută de metri, în ajun de Crăciun”, a conchis dl Flutur.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: