Ministrul olandez al agriculturii – la Suceava

În perioada 29-30 august 2005, ministrul agriculturii, naturii și calității alimen-telor din Olanda, Cornelius Pieter Veerman, va efectua o vizită oficială în județul Su-ceava. Delegația oficială va sosi la Aeroportul Suceava luni, la ora 12.00, și va fi în-tâmpinată de omologul său român, Gheorghe Flutur, precum și de atașatul agricol al Ambasadei Olandei în Capitală, Meeuewes Brouwer, împreună cu soția. Înaltul oaspete va fi însoțit de alți 9 oficiali.
 

Din delegație fac parte reprezentanți ai instituțiilor olandeze cu atribuții pe linie de dezvoltare rurală, veterinară, calitate a alimentelor și consultanță agricolă. Partea română va fi reprezentată de 6 persoane, secretari și consilieri de stat la Ministerul Agriculturii. La manifestare participă și conducerile locale ale Direcției Agricole și pentru Dezvoltare Rurale și Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Suceava. Printre altele, în program figurează vizitarea unei ferme mixte de subzistență la Pojorâta, a unei societăți de prelucrare a laptelui, precum și a păstrăvăriei de la Valea Putnei.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: