Omor la Straja

> Vasilena O., de 67 de ani, a fost omorâtă în bătaie în propria casă >Au fost reținuți ca prezumtivi autori Florin și Petru C., doi frați din localitate > Aceștia o acuzau pe bătrână că acoperă o legătură extraconjugală a tatălui lor În noaptea de 24 spre 25 august, Vasilena O., de 67 de ani, din Straja, a fost găsită moartă în curtea casei sale, cu urme clare de lovituri pe față și corp. Polițiștii postului de poliție din localitate au fost anunțați în jurul orei 1.40 că, în cursul acelei nopți, ceva mai devreme, a avut loc o agresiune în casa femeii moarte. Nimeni însă din cei care au auzit zgomotele nu a avut curajul să iasă din curte și să sară în ajutorul ei, Vasilena O. locuind singură. Echipa operativă compusă din polițiști, procuror criminalist și medic legist s-a deplasat ieri dimineață la Straja și a început cercetările.
 

După primele „interviuri” în rândul martorilor și stabilirea împrejurărilor în care s-a petrecut evenimentul, se pare că bătrâna a căzut victimă furiei a doi frați din localitate, Florin și Petru C., de 16 și 20 de ani, care ar fi lovit-o cu niște bâte, până când aceasta și-a dat sufletul. Aceștia bănuiau că, în timp ce mama lor este internată în spital, Vasilena O. acoperă o legătură extraconjugală a tatălui lor cu o femeie din aceeași localitate. De altfel, în aceeași noapte, cei doi au trecut și pe la locuința femeii cu care tatăl este bănuit că ar „călca strâmb”, au acuzat-o de toate cele și i-au făcut scandal. Cei doi au fost reținuți ieri de polițiști și urmează a fi audiați de procurori și în cursul zilei de astăzi.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: