Primăria Șcheia amenință cu amenzi fluviu

Viceprimarul comunei Șcheia, Octavian Dârja, ne-a declarat ieri că o comisie locală bate zi de zi cele trei sate aparținătoare, Șcheia, Mihoveni și Sf. Ilie (plus cătunele Trei Movile și Florinta), în vederea identificării acelor cetățeni care încalcă Legea privind regimul juridic al drumurilor (care prevede, printre altele, obligativitatea amenajării șanțurilor, rigolelor și a trotuarelor din perimetrul locuibil pentru ca drumurile comunale să nu fie afectate). Vicele de Șcheia spune că, și în baza OUG 21/2003, locuitorii au aceeași obligativitate.
 

„Din păcate, trebuie să constat cu tristețe că ceea ce am realizat prin munca și banii noștri, în balastarea drumurilor, se duce pe Apa Sâmbetei. Cine e vinovat? Pe Dumnezeu nu poți să dai vina, dar oamenii, gospodarii, n-au făcut nimic pentru a preîntâmpina pacostea. În comuna Șcheia, în satul Sf. Ilie și în satul Mihoveni nu se poate circula”. Viceprimarul ne-a declarat că 50 de proprietari de gospodării au fost deja avertizați prin somații scrise și că, în caz contrar, ei riscă amenzi între 5 și 25 de milioane de lei. Sancțiuni care vor curge fluviu, fără discriminări, ca și apa de zilele acestea… „Chiar astăzi (n. red., ieri) am fost, la solicitarea unui localnic, la gospodăria aparținând lui Wilhelm Chiper. Acesta are un iaz, fără autorizație, dar care nu este prevăzut cu supape pentru supraplin. Ei bine, iazul acestui cetățean a format, prin infiltrație, un mic pârâiaș în beciul vecinului. Nu este ad-misibil”, a adăugat edilul.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: