Primarul Ion Lungu – amendat de comisarii de mediu

Edilul-șef sucevean nu a respectat obligațiile privind colectarea, transportul și depozitarea deșeurilor menajere După viiturile ce au afectat la finele săptămânii trecute municipiul Suceava, primarul Ion Lungu a fost avertizat de comisarii regionali de mediu. Comisarul-șef Adrian Cășuneanu a spus că responsabilii din cadrul instituției pe care o conduce au monitorizat rampa de gunoi a municipiului, nefiind depistată nici o neregulă la administratorul acesteia.
 

Groapa, ce se află pe malul râului Suceava, este arhiplină, la viituri puternice gunoaiele fiind antrenate în aval. Lucrătorii Comisariatului Regional al Gărzii de Mediu Suceava au constat că edilul-șef sucevean a încălcat legislația privind colectarea, transportul și depozitarea deșeurilor menajere. Avertismentul dat ocupantului fotoliului din Areni avut în vedere faptul că, încă din 1988, executivul nu a mai încheiat un contract de administrare a haldei. Primarul Ion Lungu s-a angajat să intre în legalitate până la începutul lunii octombrie, astfel riscând amenzi ce pot ajunge la 75 milioane lei vechi.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: