„Suntem pregătiți în orice moment să ajungem la guvernare“

Eugen Bejinariu, deputat PSD, a apreciat, joi, într-o conferință de presă, că PSD este pregătit „în orice moment” să preia guvernarea subliniind că PSD a guvernat „chiar foarte bine” în perioada 2001-2004: „Eu cred că suntem pregătiți în orice moment să ajungem la guvernare, având în vedere faptul că am făcut acest lucru patru ani și l-am făcut chiar foarte bine”. El a recunoscut că „au mai fost și neajunsuri”, dar a subliniat că… numai cine nu muncește nu greșește. Dl Bejinariu a mai spus că experiența acumulată la guvernare „ne poate ajuta și putem face cu foarte mare ușurință acest lucru”.
 

„Sunt convins, chiar cu aceste nenorociri care sunt în țară, că, dacă eram noi, nu erau atâtea bâlbâieli, atâtea neajunsuri și atâtea greșeli (ca cele) făcute de actuala guvernare”, a mai spus parlamentarul sucevean. El a arătat că actualii guvernanți „și-au adus aminte abia după două săptămâni că în țară sunt inundații”, pentru că aveau alte treburi, cum ar fi organizarea de alegeri anticipate. Dl Bejinariu a mai spus că actuala guvernare nu a făcut altceva decât „analiză pe activitatea guvernării PSD” și că „toate neajunsurile lor sunt transferate fostei guvernări”. „La un moment dat, viața socială, economică se degradează și va veni un moment al adevărului când, ori se apucă de treabă, ori ajun-gem la alegeri anticipate, dorința lor din începuturi. S-ar putea să nu ajungă la alegeri anticipate în momentul care îl vor ei, s-ar putea să ajungem la alegeri anticipate în mo-mentul pe care îl vor alegătorii”, a opinat dl Bejinariu.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: