Viol în grup pe marginea drumului

> O femeie de 32 de ani din Pașcani a „pățit-o“ la Dorna Arini, în noaptea de duminică spre luni > Acostată pe drum, în puterea nopții, de 3 indivizi, aceștia și-au împărțit „sarcinile”: unul a bătut-o și doi au violat-o O femeie de 32 de ani din Pașcani a fost violată în noaptea de duminică spre luni de doi bărbați. Mai precis, unul a bătut-o și doi au violat-o, după ce au acostat-o, noaptea târziu, pe drumul județean 174, între comunele Dorna Arini și Panaci. Din cercetări, polițiștii au descoperit că femeia avea un iubit pe la Neagra Șarului, împreună cu care a băut multișor în seara de duminică.
 

Prea multul rachiu însă le-a stricat amorezilor, cărora, după ce au golit pahar după pahar, le-a pierit cheful de dragoste și s-au certat. În toiul nopții, femeia din Pașcani și-a părăsit iubitul și a pornit pe jos, spre Pa-naci, unde avea o cunoștință la care putea trage. Pe drum însă, fiind încă în stare de ebrietate, femeia a fost acostată de trei indivizi necunos-cuți, care, au dus-o forțat sub un bard de pe mar-ginea drumului și, profitând de „tulburarea” ei, și-au împărțit, după cum am notat deja, „sarcinile”. Polițiștii Serviciului de Investigații Crimi-nale al IPJ Suceava erau ieri pe urmele viola-torilor, având date certe că este vorba de trei localnici cu antecedente penale.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: