La circ, cu deputatul Olarean

Figura-i crispată ocupă de câteva zile paginile ziarelor centrale și locale. Nu gagici, nu fraudă, nu corupție, nu trafic de influență, ci pentru un circ în toată regula. La asta se pricepe, se pare, bine deputatul sucevean Aurel Olarean, pozând de-a dreptul haios în ochii electoratului ca apărător al legii. Că uite așa, dintr-o dată, la volanul jeepului personal, i se puse pata deputatului PD când a văzut mașina poliției trecând peste rând, și în viteză, și înaintea lui(!), un pasaj de cale ferată. I se puse pata așa de rău și nimeni nu l-a putut opri. A apăsat vârtos pe accelerație, a urmărit mașina obraznică, a blocat-o, a somat polițiștii să coboare și mai să-i pună cu fața la gard. Dar n-a fost destul. In partea a doua a spectacolului, domnul Olarean a apărut la sediul poliției din Rădăuți, înjurând și mânuind cu dexteritate o cameră de filmat.
 

Daniela BEALE

Haiul cel mai mare a fost când, cu pata încă pusă, domnul deputat de Rădăuți le-a cerut polițiștilor să sufle în fiole să vadă ‘mnealui, cu ochii lui, dacă polițiștii nu cinstiseră ceva de au avut așa tupeu să sară peste rând la pasaj. Și circul a durat astfel până la 3 dimineața, când, picotind de somn și moleșit de prea multă vigilență, domnul deputat Olarean a renunțat la protest. În nădejdea că până la alegerile viitoare vom vota nominal reprezentanții noștri în Parlament, nu ne poate condamna nimeni dacă am savurat „ținuta” unui dintre cei deja aleși, hlizindu-ne cu poftă de „șugubelile” rădăuțeanului. Un Don Quijote justițiar, culmea, el însuși fără dram de respect pentru apărătorii legii. N-am fi avut ocazia dacă domnului parlamentar i-ar fi trecut prin cap că există și alte maniere de abordare în cazul de față, una în care să fie mai puțină isterie și ceva mai multă decență.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: