Demonstrație în prezența ministrului

Astăzi, la ora 12.00, în organizarea Direcției pentru Agricultură și Dezvoltare Rurală, la Vatra Dornei are o loc o prezentare de echipamente agricole pentru agricultorii din zona de munte. Este vorba despre motocositoare, greble mecanice, mori cu ciocănele sau grupuri individuale de muls din cadrul programului de sprijinire a asociațiilor și producătorilor agricoli din zona montană pentru achiziționarea de dotări specifice noi, cu finanțare de la bugetul de stat.
 

Manifestarea se va bucura și de prezența ministrului Gheorghe Flutur, în prezența căruia, o parte dintre bene-ficiari își vor primi echipa-mentele subvenționate. Reprezentanți ai firmelor furnizoare vor face demonstrații practice, pe un teren pus la dispoziție și amenajat de co-organizatorul dor-nean, dr. Petre Dulgheru, șe-ful Direcției Sanitar-Veteri-nare și pentru Siguranța Alimentelor. În cadrul progra-mului, județului Suceava i-a fost repartizată suma de 23 miliarde lei, sumă cu care vor fi subvenționați circa 440 de producători agricoli.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: