Suceava

27 de cereri de revendicare

27 de suceveni au depus deja cereri la Primăria municipiului reședință de județ pentru recuperarea terenurilor pe care le-a deținut cândva la Suceava, solicitările lor bazându-se pe legea 247/2005 (din noile legi ale proprietății). Viceprimarul liberal al Sucevei, dna Angela Zarojanu, a declarat, ieri, într-o conferință de presă, că aceste cereri vizează, în special, terenuri și că la Primărie a fost realizat un birou special în care se primesc și se înregistrează aceste cereri.
 

Dna Zarojanu a spus că o comisie formată din primar, unul din viceprimari, un inginer topograf, un inginer agronom și maximum patru foști proprietari de terenuri vor lucra la identificarea tuturor terenurilor disponibile la nivelul Sucevei. „În perioada următoare vor fi identificate toate terenurile libere de sarcini și vom analiza solicitările primite și, mai ales, dacă se poate face restituirea în natură, conform legii”, a spus viceprimarul. Ea a precizat că data limită de depunere a cererilor este de 22 septembrie 2005.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: