De la audiențe, la Poliție

> 2 sucevence au făcut miercuri scandal la audiențele primarului Ion Lungu și au refuzat să părăsească Primăria > Luate la sediul IPJ Suceava, ele au de plată câte 5 milioane de lei vechi pentru tulburarea liniștii și ordinii publice Două sucevence, mamă și fiică, au ajuns de la Primărie direct la Poliție. Nemulțumite de răspunsurile primite la audiența obținută la primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, Doina Mardare, de 50 de ani, și Diana Rodica Țânțar, de 21 de ani, au făcut un scandal „monstru” și au refuzat să părăsească incinta Primăriei. Aproximativ 80 de persoane, venite să-și plângă păsurile în ziua de audiențe a edilului Sucevei au privit încremenite istericalele zgomotoase ale celor două femei.
 

Înscrisă în audiență a fost de fapt Diana Rodica Țânțar, care s-a plâns primarului că a fost închiriat ilegal un teren aflat în proprietatea statului, vecin cu al mamei sale, de pe strada Ștefan Tomșa din Suceava, și i-a cerut cu „mâinile în șold” să rezilieze imediat contractul. Răspunsul primit i-a pus parcă „sare pe coadă”. După vociferări și strigăte „solo”, ea a dispărut și a revenit ulterior împreună cu mama ei, Doina Mardare, și ea deseori pe listele de audiență ale primarului Ion Lungu. La dublu, scandalul a ieșit mult mai mare și atât de „spectaculos”, că a fost nevoie de intervenția polițiștilor. Luate la sediul Inspectoratului Suceava, spiritele violente ale mamei și fetei s-au domolit ca prin minune, imediat ce li s-a comunicat că au de plată câte 5 milioane de lei vechi pentru tulburarea liniștii și ordinii publice. Terenul cu pricina a fost închiriat legal de către municipalitate, iar plângerile celor două femei pornesc de la certurile permanente pe care le au cu vecinul care l-a închiriat.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: