Cadavrul patronului de la „Bujy Exchange“ și al Agenției de modelling „Bujy”

A fost găsit în Parcul Cetății

> Legiștii susțin că Gelu Bujoreanu s-a sinucis băgându-și pe gât o pungă de plastic > Dispăruse de acasă în data de 15 iulie, iar familia a declarat medicilor că el începuse să aibă probleme psihice Cadavrul bărbatului găsit miercuri seară în Parcul Cetății a fost identificat ieri. Este vor-ba de Gelu Bujoreanu, de 38 de ani, din Fălticeni, patronul caselor de schimb „Bujy Exchange” și al Agenției de modelling „Bujy”, pe care familia îl anunțase ca dispărut în urmă cu mai bine de o săptămână. Gelu Bujoreanu n-a mai dat de fapt pe acasă din data de 15 iulie. Întors atunci dintr-o călătorie la Ploiești, unde și-a abandonat mașina, fălticeneanul a zis, în acea zi, că pleacă la Suceava cu treburi, după care nu l-a mai văzut nimeni. Abia după 10 zile familia lui a solicitat sprijinul poliției, iar Bujoreanu a fost declarat dispărut.
 

L-au găsit, miercuri seară, pădurarii Ocolului Silvic Pătrăuți, în Parcul Cetății de Scaun și au anunțat polițiștii de la Investigații Criminale, care au demarat cercetările. Mort de aproape trei săptămâni, patronul din Fălticeni zăcea după niște tufe, căzut cu fața în sus, îmbrăcat și încălțat, multe argumente pledând, la prima vedere, pentru o moarte violentă. După efectuarea necropsiei, medicii legiști au aflat cauza morții și sunt dovezi clare că Gelu Bujoreanu s-a sinucis. A făcut-o însă într-o manieră cu totul inedită, destul de dură, apelând, cu mijloacele pe care le-a avut la îndemână, la o tehnică orientală. „Asfixie mecanică prin corp străin găsit în laringo-faringe”, scrie în raportul legiștilor. Dacă orientalii se sinucideau băgându-și pe gât o foiță de aur care obtura căile respiratorii, Gelu Bujoreanu și-a introdus o pungă de plastic făcută ghem și s-a sufocat. Cadavrul fălticeneanului nu prezenta alte semne de violență – răni, vânătăi, care să țină în picioare varianta că acesta ar fi fost ucis. Fiind un om masiv și greu de „dovedit”, aceste urme ar fi fost evidente cu siguranță, dacă Bujoreanu s-ar fi „luptat” cu cineva. Motivele care l-au împins să facă gestul fatal sunt încă neclare sau simple speculații. Cei care l-au cunoscut ca om de afaceri susțin că patronul de la „Bujy Exchange” și al Agenției de modelling „Bujy” avea multe datorii. Familia însă susține că, de ceva vreme, Gelu Bujoreanu începuse să aibă probleme psihice. Îi intrase în cap că este bolnav, motiv pentru care a consultat o mulțime de medici români și chiar din străinătate. Toți i-au spus că nu are nimic, evidente fiind și rezultatele investigațiilor medicale, dar nici un argument nu l-a convins, el susținând că medicii și familia îl protejează și nu vor să-i spună adevărul.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: