Un taximetrist arogant a rămas fără loc de muncă

O suceveancă a reușit performanța de a pune cu botul pe labe un taximetrist arogant, cum, din păcate, sunt atâția în peisajul acestui gen de transport rutier și care își închipuie, că dacă li te urci în mașină, ești automat obligat să le suporți mizeriile. Bineînțeles, există și altfel de taximetriști.
 

Povestea, pe scurt: S. E. face pe 24 iulie o comandă pentru un taxi la o companie suceveană (LUHH SRL); mașina sosește prompt, însă șoferul nu are chef să coboare pentru a-și ajuta clientul să pună bagajele în portbagaj, ci dă indicații din poziția șezut (nu face parte din obligațiile lui chiar și căratul bagajelor de la locul unde se află clientul și până la mașină?); când mijlocul de transport se pune în mișcare, taximetristul, fără să întrebe, dă volumul radio-casetofonului la maximum; clienta îl roagă să domolească decibelii măgăoaiei; „E mașina mea, ascult ce muzică vreau și cum vreau! Dacă nu vă convine, coborâți!”, replică pe un ton agresiv șoferul; clienta coboară nu la Gară, unde era destinația cursei, ci în oraș. S. E. s-a adresat cu o reclamație OJPC Suceava, care a trimis la compania de taxi doi in-spectori. Rezultatul: LUHH Taxi i-a desfăcut contractul de muncă taximetristului buclucaș. Acum, într-adevăr, poate asculta ce muzică și vrea și cum dorește.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: