Ion Lungu face lobby pentru Suceava

Primarul Sucevei, dl Ion Lungu, prezent la Liverpool într-o misiune de lucru, a anunțat că relațiile economice între Suceava și Liverpool vor putea cunoaște o îmbunătățire în perioada următoare, în condițiile în care se vor pune bazele unor legături solide între camerele de comerț și industrie ale celor două orașe. Primarul a declarat că a purtat o serie de discuții cu oficialii din Liverpool, cu oameni de afaceri și cu reprezentanți ai Camerei de Comerț locale, cărora le-a prezentat poten-țialul de dezvoltare al Sucevei și oportunitățile de afaceri din această zonă.
 

Dl Lungu susține că a pus bazele unei relații cu CCI din Liverpool și că, în perioada următoare, se vor vedea rezultate în plan economic.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: