Primăria se împrumută cu 50 de miliarde

Executivul municipal se va împrumuta cu 50 de miliarde lei (respectiv cu 5 milioane lei noi). Așa au hotărât, în ședință ordinară, consilierii locali. Primăria și-a propus să realizeze importante obiective de investiții, veniturile încasate la bugetul municipal nereușind să acopere necesarul financiar. Din creditul contractat, executivul ar urma să finanțeze lucrările de alimentare cu apă potabilă, din sursa de la Berchișești, a cartierului Burdujeni și extinderea rețelei de gaze naturale de presiune redusă în Burdujeni-sat.
 

Primăria intenționează, de asemenea, să achiziționeze 15 autobuze noi pentru viitoarea societate de transport local de călători și să reabiliteze grădinița cu 225 de locuri din Bur-dujeni. Nu în cele din urmă, o con-sistentă sumă de bani va fi dirijată înspre mansardarea unor blocuri și realizarea de covoare asfaltice pe Calea Unirii.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: