Atac și apărare la președinte

Vicepreședintele PRM al Consiliului Județean Suceava, dna Stela Acatrinei, a apreciat, ieri, că nu sunt șanse/riscuri pentru înlocuirea din funcție a președintelui CJ Suceava, dl Gavril Mîrza, după cum dorește Alianța D.A. Suceava, arătând că PRM își respectă înțelegerile. Domnia sa a declarat, într-o conferință de presă, că, în ceea ce privește schimbarea președintelui CJ Suceava, dl Gavril Mîrza, „nu ar fi șanse și nici nu ar fi moral”. „PRM este un partid serios, care își respectă înțelegerile”, a spus dna vicepreședintele, precizând că dl Mîrza este „omul cel mai potrivit” pentru funcția de președinte al CJ Suceava și că el trebuie lăsat să ducă până la capăt proiectele mari aflate în derulare în județ.
 

Gavril Mîrza

Stela Acatrinei

Gheorghe Flutur

Vicepreședintele PNL, dl Gheorghe Flutur, declarase, în urmă cu o săptămână, la Suceava, că principalul test al coaliției, după moțiunea de cenzură, este schimbarea „prin joc democratic” a președin-ților consiliilor județene din afara arcului guvernamental și a președinților celor două Camere ale Parlamentului. „Sunt pentru schim-barea lor până la capăt”, a afirmat dl Flutur, care a arătat că, „în majoritatea județelor și în Suceava, este un climat de schimbare a conducerii, inclusiv din interiorul PSD”. „Acei oameni trebuie lăsați liberi, și nu chemați să arate votul unui șef sau altui molah al PSD și să-i lase liberi să opteze, pentru că sunt con-vins că și ai lor s-au săturat. Coaliția actuală trebuie să-și dovedească viabilitatea și solidi-tatea ei prin schimbarea, până la capăt, cu joc democratic, a președinților de consilii județene și a președinților celor două Camere. Dacă noi nu vom fi atenți că erodarea vine cu dușmanul în cojoc atunci ne merităm soarta”, a spus dl Flutur. El a avertizat că cei din coaliție care se vor juca și vor face „accidente de parcurs” vor lua câte o pauză. În Consiliul Județean Suceava, din cei 37 de consilieri județeni, PSD are 18 mandate, iar PRM două, având împreună ma-joritatea, în condițiile în care Alianța D.A. are 15 mandate, iar Partidul Conservator două mandate.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: