Deputatul Olarean a optat pentru „moțiunea Boc“

Deputatul Aurel Olarean este unul din semnatarii moțiunii Emil Boc prezentată în cadrul întâlnirilor zonale cu delegații Partidului Democrat de la centru. Definirea identi-tății doctrinare a Partidului Democrat propusă pentru Convenția Națională PD (Bu-curești, 25 iunie 2005) reprezintă o alternativă imperios necesară, dat fiind culoarul politic pe care evoluează acum PD-ul. Este vorba de un culoar politic de centru, opțiunea populară reprezentând „unicul pas logic înainte”, așa cum se ara-tă în conținutul moțiunii propuse de către Emil Boc și semnată, printre alții, de către de-putatul Aurel Olarean și Eugen Uricec (președintele BPJ Suceava).
 

Opțiunea pentru doc-trina și identitatea populară reprezintă garanția asumării de către democrați a responsa-bilității actului de guvernare în perspectiva aderării Româ-niei la Uniunea Europeană (pre-văzută pentru 1 ianuarie 2007). Prezent la Iași, deputatul Au-rel Olarean și-a exprimat în-crederea în reușita moțiunii prezentate de către Emil Boc, scopul Partidului Democrat (în curând Partid Popular) fi-ind reprezentat de dezvoltarea prosperă a societății româ-nești fundamentată în conți-nutul a patru componente e-sențiale: consolidarea libertă-ții, responsabilității, dreptății și solidarității necesare redo-bândirii demnității pentru fie-care cetățean al României.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: