Un bucureștean, în „show“ bahic la Vatra Dornei

> Beat „topor”, turistul n-a vrut să părăsească restaurantul pensiunii unde se cazase > Furios că au apărut polițiștii, el i-a înjurat, amenințat și n-a vrut să se legitimeze > Lăsat de polițiști să doarmă, pentru o ulterioară discuție rațională, bucureșteanul a preferat să-i urmărească cu mașina, apoi să facă „graffiti” cu o banană pe ferestrele Poliției din Dorna În noaptea de sâmbătă spre duminică, un bucureștean beat „topor” a organizat un adevărat show la Vatra Dornei. Ovidiu Bogdan P., de 38 de ani, și-a deschis „spec-tacolul” refuzând cu îndărăt-nicie să părăsească restau-rantul „Pensiunii Dornelor”, unde s-a cazat și de unde ad-ministratorii unității au în-cercat, pe la ora 2 din noapte, mult după ora închiderii, să-l trimită la culcare. Intervenția polițiștilor, chemați în ajutor, nu s-a bucurat nici ea de prea mare succes. Trei agenți de poliție dorneni n-au avut sufi-cientă „vână” să domolească efuziunile bahice și furia bu-cureșteanului, devenit agresiv de-a binelea.
 

Scandalagiul a pornit potop de înjurături și amenințări la adresa agenților de ordine, refuzând chiar să se legitimeze. Urmând proba-bil îndemnul că „cel mai deș-tept cedează”, polițiștii au a-mânat o discuție cu Ovidiu Bogdan P. pentru dimineață, individul fiind deja cazat în pensiunea unde a făcut scandal; ei sperau într-o „colabo-rare” rațională după ce aces-tuia i-ar fi sărit rachiul din cap. Pe drumul de întoarcere de la Pensiune, însă, agenții au descoperit în oglinda retrovi-zoare că sunt urmăriți și șica-nați în trafic chiar de bucureș-teanul pe care l-au menajat câteva minute mai devreme. Pentru că acesta, la fel de beat și la volan, încerca să-i tampo-neze, organele de ordine au găsit de cuviință să se retragă pe o străduță lăturalnică pen-tru a nu le fi avariată mașina de serviciu. Fără ca polițiștii să știe, însă, „showul” continua chiar sub ferestrele se-diului Poliției din Dorna, unde pe turistului scandalagiu îl „chinuiau” talentele artistice. „Înarmat” cu o banană, acesta s-a apucat de un „graffiti” în manieră ultramodernistă, mâzgălind ferestrele poliției cu o banana. Se pare că această manifestare a fost să fie ultima în noaptea cu pricina, pentru că bucureșteanul, deloc im-presionat de apelurile cumse-cade ale polițiștilor, a obosit și s-a dus la culcare. Deși a re-ușit, în doar câteva ore, să facă scandal, să conducă beat, să amenințe civili și polițiști și să se comporte ca un huligan, Ovidiu Bogdan P. n-a stat la „reculegere” nici măcar o noap-te prin arestul poliției, el fiind cercetat în stare de libertate de procuror pentru ultraj și sus-tragere de la probe biologice.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: