Dosar penal pentru îngrijitorul câinelui Pitbull care a rănit trei persoane

Proprietarul și îngrijitorul câinelui Pitbull, care a rănit, duminică seară, trei persoane s-au ales cu amendă contra-vențională și dosar penal. Stăpânul patrupedului, Florin C., de 35 de ani, este plecat în străinătate și a scăpat doar cu amendă contravențională de 5 milioane de lei, pentru că nu s-a conformat OU 55/2002 și nu a declarat animalul. Soția acestuia însă, Vasilica Alina C., de 22 de ani, în calitate de îngrijitor, are pe numele său un dosar penal pentru neasi-gurarea câinelui, respectiv, pentru că nu l-a legat sau nu i-a pus botniță.
 

„Griveiul” Pitbull se plim-ba liber, duminică seară, în curtea unui atelier de reparat mașini din apropierea fabricii „Mopan”. Prima lui victimă a fost Florentina S., de 25 de ani, căreia câinele, după ce a „a-dulmecat-o”, i-a sfârtecat violent un braț cu tot cu os, femeia fiind internată de urgență cu fractură deschisă. După acest prim „episod”, câinele tot nu a fost legat și a continuat să facă victime. O fetiță de 14 ani din Ițcani a fost și ea mușcată de pitbull, de pumn, coapsa stângă și de un sân, ca după aceea, Ștefan Tiberiu S., muncitor la „Mo-pan”, venit în ajutorul copilu-lui, să simtă și el colții agre-sivi ai câinelui în mâna stângă și în zona spatelui.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: