Concursul, la 30 iunie

Pentru „vârful” Spitalului Județean

Concursul pentru ocuparea postului de director general la Spitalul de Urgențe „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava” va avea loc joi, 30 iunie a.c. Este a doua oară în acest an în care se organizează un asemenea concurs, prima dată fiind la mijlocul lunii aprilie. De data aceasta, și concurența va fi mai „strânsă”, având în vedere că s-au înscris 4 medici pentru această funcție, dar și comisia de examen va avea o componență diferită față de cea anterioară. Astfel, dintre cei 5 membri, doi vor fi reprezentanți ai Mi-nisterului Sănătății – director general Ioan Buraga, de la Direcția Generală de Asistență Medicală, și consilierul juridic Mirela Grozavu, de la Serviciul Juridic.
 

Ceilalți membri sunt reprezentanți ai CA al spitalului și de la Colegiul Județean al Medicilor. Această schimbare de com-ponență a comisiei de examen se datorează faptului că și-a depus candidatura pentru post actualul director general al DSP, medicul ginecolog Cristian Irimie. Contracandidații săi sunt medicul neonatolog Camelia Filote, medicul ortoped Iuliana Ianovici și chirurgul Octavian Diaconu.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: