Documentația ISPA va ajunge la Bruxelles până la 1 iulie

< Montajul financiar va fi perfectat la Ministerul Finanțelor Publice, la începutul săptămânii viitoare Primarul Ion Lungu va fi prezent marți la Autoritatea Națională de Management pentru Infrastructură a Ministerului Finanțelor Publice. Domnia sa va purta discuții pe marginea perfectării montajului financiar din proiectul ISPA. Aceasta după ce, în cursul săptămânii, conducerea Primăriei a înaintat la Ministerul Finanțelor o scrisoare prin care solicita sprijin financiar de la Fondul Național de Preaderare.
 

Suma venită pe această cale ar urma să se ridice la 4,46 milioane euro, respectiv 10 la sută din valoarea investiției. În aceste condiții, din totalul de 44,6 milioane euro, 33,44 milioane euro reprezintă grant-ul de 75 la sută, 6,69 milioane lei – creditul luat de primărie de la Banca de Reconstrucție și Dezvoltare a Germaniei(KFV), iar restul de 4,46 milioane euro – finanțarea de la Fondul Național de Preaderare. „Ne propunem ca, până la 1 iulie, să transmitem documentația la Bruxelles”, a declarat edilul-șef.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: