Veterinarii suceveni vor lua contact la fața locului cu rigorile UE

Conducerea Direcției Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor (DVSA) va organiza o deplasare de documentare în mai multe țări din comunitatea europeană. Participanții vor fi medici veterinari și inspectori de specialitate, care vor merge în Germania, Austria, Elveția și Ungaria. Timp de 5 zile, aceștia vor vedea, la fața locului, cum sunt autorizate și funcționează unitățile de producere, prelucrare, depozitare și comercializare a produselor de origine animală, farmaciile veterinare și dispensarele sanitar-veterinare.
 

„Am constatat că intrăm în Europa, dar nu știm cum. Pentru că nu avem informații concrete decât în plan teoretic, vrem să vedem chiar la sursă care sunt cerințele și vom veni să le implementăm în țară”, a declarat Petrică Dulgheru, șeful DVSA. Domnia sa a precizat că toate costurile deplasării vor fi suportate din buzunarul propriu al vizitatorilor.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: