Un desant rădăuțean la Suceava

Un veritabil desant rădăuțean au organizat, pentru vineri, 17 iunie 2005, ora 17,00, la Galeria de Artă a Complexului Muzeal Bucovina din Suceava, Primăria Municipiului Rădăuți, Fundația „Ana” Suceava, Casa de Cultură Rădăuți, Muzeul Etnografic Rădăuți, Centrul de Studii „Bucovina” Rădăuți, Galeria de Artă Rădăuți, Cenaclul de artă plastică „Ion Irimescu” Rădăuți și instituția-gazdă.
 

El va aduce în fața publicului sucevean forțe artistice și culturale de prim-plan ale municipiului, înscrise pe cartea de vizită a Rădăuților, într-o manifestare complexă intitulată „Rădăuți – un spațiu al inimii”, al cărei program anunță: vernisajul expoziției Cenaclului de artă plastică „Ion Irimescu” și a Secțiunii foto din Rădăuți, lansarea volumului 1/2003 al „Analelor Bucovinei”, cunoscuta publicație a Centrului de Studii „Bucovina” din Rădăuți, precum și un moment folcloric susținut de interpretele Ionela Popescu, Dana Dăncilă și de un grup de dansatori ai Ansamblului folcloric „Florile Bucovinei”. Așadar, o invitație care merită onorată, fiindcă dacă Suceava mai merge la Rădăuți, nu chiar în fiecare zi Rădăuți vine la Suceava.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: