Zilele Sucevei, celebrate și la nivel mondial prin Silviu Casandra

Deși, din surse mai mult sau mai puțin oficiale , existau unele voci care nu-l vedeau pe suceveanul Silviu Casandra ca unic reprezentant al României la Mondialele de Atletism de la Helsinki în proba de 20 km marș, sportivul, promovat de-a lungul carierei în exclusivitate de cotidianul nostru (nu e o laudă, ci, mai degrabă, o constatare cu care ne mândrim, căci, atunci când i-a fost greu, fiind acuzat chiar de dopaj, nimeni, în afară de noi, nu l-a întrebat ce și cum), a mai făcut o dată, în cadrul Naționalelor, la București (a patra oară, cu alte cuvinte), baremul pentru această prestigioasă competiție. Reamintim că Silviu a obținut „pașaportul” pentru Mondiale la Dudice, în Slovenia, la Rio Major, în Portugalia, și la Miscolc, în Ungaria.
 

Timpul marșistului suce-vean, care a revenit specta-culos anul acesta, după ce, în 2004, era operat la coapsa stângă în urma unei împușcări accidentale de către un ză-băuc, la Felix, este 1 h 23 41. Pe 6 august, suceveanul dă piept, în Finlanda, cu greii probei de 20 km marș. Soția sa, Cristina, fostă re-cordmenă mondială în anul 2000 la 3000 m obstacole, ia startul pe 18 iunie, la Florența, la Supercupa Europei. Silviu Casandra: „Chiar da-că par patetic, dedic victoriile din acest an, ca și participarea la Mondiale, orașului meu, Suceava, care în curând, din câte știu, va intra în săr-bătoare”.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: