Operatorii de transport, obligați să accepte biletele de călătorie gratuită!

Până nu de mult, prin comuna Sucevița trecea un autobuz care făcea legătura între Câmpulung Moldovenesc și Rădăuți, deservind și localitățile Sucevița, Voievodeasa și Marginea. De un timp, traseul Sucevița-Mănăstire – Rădăuți a fost ocupat de 5-6 maxi-taximetriști, care fac cât 4-6 curse pe zi. Din această cauză, nemaivând călători, circulația autobuzului de la Câmpulung Moldovenesc la Rădăuți a fost suspendată.
 

Cum și maxi-taximetrele sunt multe și nu prea au călători, au urcat costul călătoriei de la 25 mii la 40 mii lei, pentru 16 km, cât sunt de la Sucevița la Rădăuți. Asta, în timp ce pe traseul de 36 km, de la Rădăuți la Suceava, se plătesc 50 mii lei. Cei mai afectați suntem noi, veteranii de răz-boi, pentru că nu ni se iau în considerare bile-tele de călătorie gratuită. Să fie retrase mi-crobuzele de pe traseul Sucevița – Rădăuți și să fie repus în circulație autobuzul de la Câmpulung pentru Rădăuți! Veteran de război GAVRIL CAZACU, comuna Sucevița N.R. Solicitarea dv. nu poate fi pusă în practică. Traseul respectiv a fost scos la licita-ție, fiind câștigat de o anumită firmă. Care, trăind noi într-o economie de piață, stabilește în așa fel costul călătoriei, încât să iasă în câștig. Dar nu pentru a vă spune aceasta v-am publicat scrisoarea, ci pentru a face încă o dată cunoscut faptul că, indiferent care firmă asi-gură transportul, ea este obligată să ia în considerare biletele de călătorie gratuită ale veteranilor de război.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: