Vila ministrului Gheorghe Flutur, cât pe ce să fie potopită de apă și mâl

Locuința ministrului agriculturii, pădurilor și dezvoltării rurale, Gheorghe Flutur, era cât pe ce să cadă pradă puhoaielor. Anunțul a fost făcut, într-o conferință de presă, de prefectul Orest Onofrei care, după precipitațiile abundente de joi, a participat personal la luarea primelor măsuri și evaluarea pagubelor din orașul Gura Humorului. Reprezentantul Guvernului în teritoriu avea să constate că nenorocirile nu sunt aduse de principalele cursuri de apă, ci de torentele de pe versante.
 

Domnia sa a declarat că, din cauza incompetenței factorilor responsabili și proastei îndiguiri a unui torent sec, apa adunată de pe deal amenința tocmai centrul orașului. Caz în care ar fi nămolit atât scena amenajată pentru manifestările prilejuite de sărbătorirea zilelor orașului, cât și vila senatorului Gheorghe Flutur, ministrul agriculturii.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: